Avondkaart
De onderstaande gerechten serveren we vanaf 17 uur
op donderdag, vrijdag en extra openingsavonden.

Vanaf 6 personen, graag de keuze beperken tot 4 gerechten.
Frieten, kroketten, rijst, pasta of brood zijn steeds inbegrepen als bijgerecht bij de hoofdgerechten.
Heb je specifieke wensen of allergieën of intoleranties,
aarzel zeker niet om het te vragen.
Smakelijk!
Suggesties
op donderdag 15 en vrijdag 16 mei
Aspergesoep
Aspergekroketten
Salade met asperges, Italiaanse ham en huisgemaakte kruidenmayo
Salade met asperges, gerookte zalm en huisgemaakte kruidenmayo
Asperges met gerookte zalm, gepocheerd ei en puree
Linguine met asperges, chorizo en Parmezaan
Asperges op Vlaamse wijze
Wijnsuggesties per fles
Wit
Ravaut Bourgogne Côte d’Or Chardonnay
Aldo Adami, Carganega/Cortese – Trebbiano
Rood
King Pin Tempranillio
Latido de Sara Crianza, Garnacha-Tempranillio
Spier, Pinotage
Voorgerechten
Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Duo kaas en garnaal
Rundscarpaccio
Vitello Tonnato
Dagsoep
Alle voorgerechten worden geserveerd met molenaarsbrood
Cé’s klassiekers
Stoofvlees met Chimay bleue
Huisgemaakte vidé
Kogelbiefstuk met frietjes
Huisgemarineerde spareribs
Thaise curry met cashewnoten
veggie / kip / scampi
met pasta of rijst
Cé burger, Black Angus burger
Veggie Cé burger
paprikabroodje met rode biet burger
Kipfilet met saus naar keuze
Huisbereide peper-, curry- of champignonsaus, kruidenboter, mayonaise
Pasta
Bolognaise
Carbonara met shitake en spek / veggie
Gegratineerde penne met spek, ricotta en tomatensaus / veggie
Salades
Scampi met appel en curry mango dressing
Geitenkaas van de Polle, walnoten, spek en appel
Caesar met gegrilde kip, parmezaan en croutons
Vegan
Pasta vegan pesto, zongedroogde tomaten, rucola en pijnboompitten
Kindergerechten
Kipfilet met appelmoes en frietjes
Spaghetti bolognaise
Curryworst met frietjes
Fingerfood
Ambachtelijke warme hapjes gemengd
Tapasbordje
Dessert
Dame noir
Dame blanche
Chocomousse
Warme appeltaart met vanille-ijs en slagroom
Wafel met slagroom
Taart met koffie of thee